opstellingen-coach

Workshop

VAN IDENTIFICATIE NAAR VRIJHEID

Deze workshop gaat over het bevrijden van niet meer dienende oude patronen, gedachten, gedragingen, overtuigingen. Kortom identificaties, of ook ego genoemd.

Het leven biedt spiegels voor ieder mens. Zij sluiten perfect aan op waar jij bent in jouw leven. Door er naar te kijken in de workshop wordt je je er van bewust en vanuit bewustzijn kan het getransformeerd worden.

Ieder mens is onderweg om, als je dat wil, thuis te komen in jezelf: in jouw grootste Licht, je Ziel die er altijd is. Dat is ons geboorterecht. Onderscheid maken in wat echt is en wat niet, wat jou dient of niet, helpt daarbij. Dat is kiezen vanuit voelen en weten, leren over wat  het leven voor jou betekent. Dat is onderweg zijn in VEILIG HERINNEREN. Hoofd hart en buik zijn met elkaar verbonden.

“persoonlijke groei bestaat uit Liefde inbrengen
op jouw weg naar vrijheid”

Werkvorm

Om veilig te kunnen herinneren zijn werkvormen nodig die dat kunnen bieden. Ik werk daarom met opstellingen. Opstellingen zijn bedoeld om het onzichtbare, nog niet gekende zichtbaar en voelbaar te maken waardoor er betekenis aan gegeven kan worden.

Het geeft de mogelijkheid om overgangen voor jezelf te creëren; transformaties. Het nieuwe kijk je aan en ga je tegemoet waardoor je het oude niet meer nodig hebt.

Info

Tijd van 10.00 tot 17.00, inloop vanaf 9.30 uur.
Er is koffie, thee en wat lekkers en ik zorg voor soep.
Lunch: ieder neemt iets mee voor de gezamenlijke lunch (potluck).
Minimaal aantal deelnemrs is 3 en maximaal aantal deelnemers 6.
Kosten 99 euro
Data en adressen vind je op de agenda-pagina