opstellingen-coach

Skype-coach sessie

In mijn werk als opstellingencoach kan er ook gekozen worden voor skypen. 

Wat doet deze tijd waarin we leven met jou? Kom je heftige gevoelens  tegen en weet je even niet meer waar je staat. Heb je behoefte om te delen? In deze chaotische tijd zijn er ook lichtpuntjes en in dat licht wil ik staan ten dienste van jou. Het is aan jou of je daar naar wil kijken.

Je bent bereid om te kijken naar jezelf. Daar kan ik je in ondersteunen door te luisteren en handreikingen te geven. Vanuit mijn liefdevolle warme houding ben ik aanwezig. Ik kan er voor je zijn zodat je je mens zijn kan voelen in deze hectiek, delen over je diep gevoelde angst bijvoorbeeld in deze tijd. Ik begeleid je, coach je naar dat wat jij daar op dit moment in nodig hebt.

Wanneer skype niet mogelijk is, telefoneren kan ook.

Samen een

Skype-afspraak maken

Een afspraak maak je door het formulier op de contactpagina in te vullen en mij zo een mail te sturen.

Ik neem binnen enkele dagen contact met je op via de mail.