opstellingen-coach

Over mij

Sinds ik weet heb van zelfheling ben ik er op gericht mijzelf te helen. In de afgelopen jaren is dat stapje voor stapje een passie geworden. Deze passie wil ik delen met andere mensen in mijn individuele werk en groepswerk.

Nieuwsgierig als ik ben begon ik me vragen te stellen. Moeder worden maakte daar een groot onderdeel van uit. Wie zijn zij? Wie ben ik? De antwoorden ontbraken. Het ervaren van angst en blokkades maakte dat ik op “reis” ging. Zo moest ik erkennen dat mijn jeugd een donker gat was, zonder herinnering. Vanuit innerlijke behoefte aan verbinding volgde ik mijn pad. Dit leidde naar het volgen van opleidingen, het bijwonen van Daime rituelen waarbij Ayahuasca geschonken werd, intensieve therapieën en het volgen van vele workshops.

Zo ontdekte ik mijn trauma’s uit mijn onveilige kinderjaren, waaronder mishandeling en misbruik. Door deze te erkennen, doorvoelen en uiten, kon ik geblokkeerde, bevroren energieën in mijn lichaam helen. Daar waar ik oplossingen buiten mij zocht, ontdekte ik dat de oplossing in mijzelf besloten ligt en koos ik voor het Licht in mij.

Door familieopstellingen leerde ik mijn plaats in te nemen in mijn familiesysteem. Familiegeheimen werden gezien en erkend, vanuit mededogen en compassie voor ieder lid van de familie. Zo leerde ik dat (familie)opstellingen zeer helend zijn.

Mijn weg naar het vinden van wie ik ben, heeft mij ervaringsdeskundig gemaakt. In dit weten, deze doorleefde wijsheid, wil ik leven en in vreugde delen.

Ik Ben

In waarheid, overgave en vertrouwen

Dankbaarheid en vreugde

Verbonden met al dat is

 Namasté

Ria