opstellingen-coach

workshop Lessen in Zelfliefde

De workshop gaat over het ont-dekken van Zelfliefde. In mijn eigen leven heb ik ervaren, dat het leven in essentie gaat over deze zelfliefde. Want van daaruit leerde ik, kan ik een ander liefhebben en compassie voelen. Het leerde me krachtig te staan in de roerige tijd waarin we leven: het omgaan met dualiteit. En ook leer ik er nog steeds in 😊

Zo heeft mijn verworven liefde voor mijzelf me een paar jaar geleden door een huwelijkscrisis geholpen. Ik heb ervaren wat liefde voor mij kan doen. Zo leerde ik trouw te zijn aan mezelf.
Liefde kan er op verschillende manieren uitzien: zacht en helder, krachtig en confronterend, verwarmend en helend, gevend en ontvangend.

Bewustzijnsontwikkeling is de sleutel naar heling. Dit ervaar ik nu ruim 25 jaar. Het voelt als een passie die me steeds verder op mijn weg laat ervaren wie ik ben en wat ik op aarde kom brengen.
Ik leerde de trauma’s uit mijn jeugd kennen en helen. Familielijnen werden geheeld door contact te maken met mijn voorouders. Mijn helende reis heeft mij ervaringsdeskundig gemaakt waardoor ik vandaag mensen begeleid op hun weg naar heling.

Ik zat en veel mensen zie ik om mij heen, zitten gevangen voor een groter of kleiner deel in denken, gedrag, overtuigingen en conditioneringen. Daar kun je uitstappen als jij dat wil, door alles wat zich aandient in jouw leven aan te kijken. Ik leerde dat ik zelf mijn leven creëer. Dit gaf me handvatten om mijn (innerlijk en daarmee ook uiterlijk) leven te veranderen. Ik leer, ook nu, meer en meer onderscheid maken in wat mij dient en niet meer dient om zo te kiezen voor zelfliefde.
Door mijn nieuwsgierigheid en het stellen van vragen kwam ik steeds weer iets nieuws tegen. Mijn leven is nu vervullend, ontspannen en vreugdevol.

Wat kan je leren van lessen in liefde:

dat alle antwoorden binnen in jou aanwezig zijn.
dat voelen een sleutel is om jezelf te bevrijden
je lichaam, jouw tempel, een taal spreekt voor jou
gebeurtenissen in jouw leven er zijn voor jou
dat helende energie beschikbaar is voor jou
gedachten als kracht positief ingezet kunnen worden.

Wat gaan lessen in liefde jou geven:

je ervaart wat zelfliefde voor jou betekent
je ervaart dat dualiteit je uitnodigt tot het maken van keuzes
je ervaart dat (zelf) liefde een sleutel is

De werkvorm in de workshop zijn opstellingen.
Opstellingen (een systemische werkvorm) is een manier van begeleiden die voor veel mensen toegankelijk is. Wanneer er in jouw leven steeds terugkerende issues zijn geeft een opstelling jou de mogelijkheid om daar op een dieper niveau naar te kijken. Dan wordt zichtbaar waarom de energie niet stroomt. De oplossingen zijn doorgaans diepgaand en blijvend.
Opstellingen maakt gebruik van het wetende (energie)veld dat overal om ons heen is.
Opstellingen maakt zichtbaar wat eerder nog niet zichtbaar was of kon zijn waardoor (zelf)liefde weer kan stromen

Ik maak gebruik van meditatie of geleide meditatie waarbij ik mijn stem (klanken) en drum gebruik om een energie veld te creëren. Dit geeft een veilige bedding waarin dat wat zich wil laten zien ontvangen kan worden.
Aanwezige edelstenen kunnen deel uitmaken van het proces van heling.
En ik maakte samen met Corrie van Rossum en Marjan van der Voort een remedie speciaal voor deze workshop met de titel: ZelfLiefde. Het kan gebruikt worden tijdens de workshop en het kan gekocht worden voor 15 euro: 1 flesje is 10 ml.