opstellingen-coach

Grootmoedercirkel

In een Sjamanistische reis maakte ik contact met mijn grootouders en ouders vanuit de vraag wie zij waren voor ze hun reis naar de aarde maakten, hun pure Zijn. Ik leerde daardoor nog meer mijn vrouwelijke kwaliteiten zien en waarderen wat een diepere heling tot stand bracht.

In mijn levensfase nu, de herfst van mijn leven, valt alles samen. Alles van wat ik heb geleerd of heb afgeleerd, pluk ik de vruchten. Dit alles neem ik mee aan rijke ervaringen in de Grootmoedercirkel.
Ik ben zelf die Grootmoeder ☺️

Vrouwelijke energie

In de Grootmoedercirkel gaat mijn aandacht naar het uitdragen van de vrouwelijke energie. Vanuit het vrouwelijke, kijken en voelen we wat leven in deze tijd met ons doet. Welke keuzen maken we en dient dat onszelf en alles om ons heen?

We dragen allemaal, man, vrouw of andere genders, een vrouwelijk en mannelijk deel in ons. In mijn opvoeding had ik om te overleven mijn mannelijk deel meer ontwikkeld dan mijn vrouwelijk deel. In deze tijd heb ik mijn vrouwelijk deel weer hervonden. Dat voelt zacht en krachtig tegelijk.

Zachte en krachtige energie

Vrouwelijke energie of yin kracht, ervaar ik als ontvangend en voedend, zorg dragend voor, krachtig in liefdevolle aanwezigheid, in creatie en compassie. Zij kan ervaren worden als dragende en zachte energie voor jezelf en alles om je heen.
De vrouwelijke energie is wat nu in deze tijd van polarisatie nodig is in ons allemaal, mannen, vrouwen en elke gender.
Deze creëren we samen, zetten we neer en groeien we in. In de Grootmoedercirkel verbinden we ons daarmee.

In de Grootmoedercirkel kan je je vrouwelijke kracht opladen en je voeden in verbinding met jezelf en anderen.
De Grootmoedercirkel is bedoeld om het vrouwelijke in jezelf te onderzoeken en omarmen. Met de nieuw verworven inzichten bekrachtig je jezelf.

Voel je de uitnodiging om jezelf te voeden en/of te delen vanuit je vrouwelijke kracht in verbinding met de ander?
Doe je mee, je bent van Harte welkom.