opstellingen-coach

Grootmoedercirkel

In een Sjamanistische reis maakte ik contact met mijn grootouders en ouders vanuit de vraag wie zij waren voor ze hun reis naar de aarde maakten, hun pure Zijn. Ik leerde daardoor nog meer mijn vrouwelijke kwaliteiten zien en waarderen wat een diepere heling tot stand bracht.

In mijn levensfase nu, de herfst van mijn leven, valt alles samen. Alles van wat ik heb geleerd of heb afgeleerd, pluk ik de vruchten. Dit alles neem ik mee aan rijke ervaringen in de Grootmoedercirkel.
Ik ben zelf die Grootmoeder ☺️

Vrouwelijke energie

In de Grootmoedercirkel gaat mijn aandacht naar het uitdragen van de vrouwelijke energie. Vanuit het vrouwelijke, kijken en voelen we wat leven in deze tijd met ons doet. Welke keuzen maken we en dient dat onszelf en alles om ons heen?

Elk mens draagt vrouwelijke en mannelijke delen in zich. In mijn opvoeding had ik om te overleven mijn mannelijk deel meer ontwikkeld dan mijn vrouwelijk deel. In deze tijd heb ik mijn vrouwelijk deel weer hervonden. Dat voelt zacht en krachtig tegelijk.

Zachte en krachtige energie

Vrouwelijke of yin energie, ervaar ik als ontvangend en voedend, krachtig in liefdevolle aanwezigheid, in creatie en compassie. Zij kan ervaren worden als dragende, zachte en krachtige energie.
De vrouwelijke energie is wat nu in deze tijd van polarisatie nodig is in alle mensen. In de Grootmoedercirkel onderzoek je het vrouwelijke in jezelf. Met de nieuw verworven inzichten bekrachtig je jezelf.
Voel je de uitnodiging om jezelf te voeden en/of te delen in verbinding met jezelf en de ander?
De cirkel is er voor alle mensen, ongeacht leeftijd. Doe je mee?
Je bent van Harte welkom.