opstellingen-coach

Cacao-cirkel met opstellingen

26mrt11:0017:00Cacao-cirkel met opstellingenHet oude met het nieuwe verbinden

Over dit evenement

Het oude wordt met het nieuwe verbonden. Iedereen kan kiezen om over de brug te lopen en het oude los te laten.

Elke cacao-cirkel is verschillend, want we creëren deze samen. Ik schep een sfeer waarin ieder zich welkom kan voelen om zichzelf te zijn. Meditatie of geleide meditatie, klanken, muziek, deelronden en ander energiewerk kan er onderdeel van uitmaken.

Tijdens de cacao-cirkel werk ik met intenties. Voor de cacao geschonken wordt formuleert iedere medereiziger een intentie. Deze wordt bekrachtigd bij het drinken van de cacao en in een gezamenlijk “ahoo” roep, gezien en gehoord.

Bij het formuleren van jouw individuele intentie focus je op jezelf, geconcentreerd. De verbinding die er in jou is met de bron, of welke andere naam je daaraan geeft, en moeder aarde, resoneren in jouw systeem. De energie die jij creëert in de intentie is er voor jou, dient jou.
Wat belangrijk in de formulering is dat er geen misverstand over kan zijn dat het verbonden en positief is voor jou.
Cacao-cirkel met opstellingen
Deze dag nemen we de intentie van de cacao-cirkel in de ochtend met individuele thema’s, mee naar de opstellingen in de middag. Corrie begeleidt de opstelling(en) die daaruit ontstaat. Individuele thema’s raken aan collectieve thema’s. We maken middels de opstelling zichtbaar wat er gezien wil worden. Collectief en in jou.
Doe je mee, nieuwsgierig en open? Laat je verrassen door de magie.

Corrie begeleidt de middag. Zij is zeer ervaren in het fenomeen opstellingen als wijze van heling, inzicht en bekrachtiging. “Opstellingen werk is de meest pure vorm van werken met het wetende veld. De combinatie van individuele en collectieve thema’s sluit zo precies aan bij hoe ik werk en wat we nodig hebben in deze tijd”, laat Corrie weten.

 

 

meer

tijd

(Zondag) 11:00 - 17:00(GMT+02:00)

Get Directions