opstellingen-coach

de Grootmoeders-cirkel

Net van Licht

Er ontstond in mij de behoefte om me als vrouw (grootmoeder) te laten zien en me te verbinden met vrouwen. Ik nodigde een aantal vrouwen uit en in een klein groepje zijn we bij elkaar geweest. Het was een prachtige ochtend waarbij we deelden en de verbinding met onszelf en het grotere geheel voelden wat ons voedde. Ik herinnerde me weer wat de boodschap van de Grootmoeders is: “neem je plaats in op het Net van Licht”.

Ik heb de boeken over de Grootmoeders, geschreven door Sharon McErlane, er weer bij gepakt om de verbinding met de Grootmoeders van de Grote Raad opnieuw te voelen. Ik laat me er door voeden en inspireren. Het maakt me blij.
De cirkel is in ontwikkeling.
Neem jij jouw plaats in op het Net van Licht?

Hoe ziet de cirkel eruit?

In tegenstelling tot wat de naam van de workshop doet vermoeden is die voor vrouwen én mannen. Vrouwen en mannen in alle genders, maar bovenal als mens, gelijkwaardig. Zo ontmoeten we elkaar.

Ik begeleid deze ochtend met klank en drum, (geleide) meditatie en dat wat in het moment ontstaat.
Wanneer je je aangesproken voelt of resoneert op deze uitnodiging: je bent van Harte welkom.