opstellingen-coach

Cacao-cirkel

In de cacao-cirkel wordt het oude met het nieuwe verbonden. Iedereen kan kiezen om over de brug te lopen en het oude los te laten.
Mens zijn is herinneren wie je bent zodat je jouw unieke plek kunt innemen.
Het leven zelf neemt je bij de hand in ervaringen van alledag.
Elke situatie in je leven nodigt je uit om te voelen in wat het jou nu te vertellen heeft: “waar is dit voor”. Je leert dat verantwoordelijkheid nemen voor jezelf betekent dat jij de auteur bent van je leven

De cacao-cirkel is een moment van samenzijn. Het sluit prachtig aan bij mijn wens om te verbinden met mijzelf en andere mensen in een sfeer waarin ieder uitgenodigd wordt te delen en te voelen wat er is in het moment. In die ervaring van verbinding, voelen we ons hartgedragen menszijn.
En daar is, heb ik ervaren, cacao ondersteunend in.
Cacao als vrouwelijke spirit, draagt eigenschappen in zich van creatie, kracht en liefde. Cacao is hart openend, ondersteunend voor geest en lichaam. Cacao is verbindend voor jezelf en alles om je heen en dat is precies waar deze cirkel over gaat.
De cacao-cirkel brengt vreugde in de nieuwe verbinding die je ervaart. Het is ondersteunend in ons mens-zijn wat in deze tijd heel welkom is.
Laat je verrassen!!

Hoe ziet de ochtend eruit?

Elke cacao-cirkel is verschillend want we creëren deze samen.

Als onderdeel drinken we Wild Child Cacao, ceremoniële cacao: puur en met liefde bereid.

Ik schep een sfeer waarin ieder zich welkom kan voelen om zichzelf te zijn.
Meditatie of geleide meditatie, klanken, drum, zingen, deelronden en ander energiewerk kan er onderdeel van uitmaken.
Tijdens de cacao-cirkel werk ik met intenties. Voor de cacao geschonken wordt formuleert iedere medereiziger een intentie. Deze wordt bekrachtigd bij het drinken van de cacao en in een gezamenlijk “ahoo” roep bevestigt,  gezien en gehoord.
Bij het formuleren van jouw individuele intentie focus je op jezelf.
De verbinding die er in jou is met de bron, of welke andere naam je daaraan geeft, en moeder aarde, resoneren in jouw systeem. De energie die jij creëert in de intentie dient jou.
De formulering van de intentie is verbonden en positief voor jou.

Je neemt jezelf mee, open en nieuwsgierig.
Samen creëren en je herinneren: wie ben ik als mens.

Je bent welkom.